Osteopatia Tapiola ja Maunula

ORTOPEDINEN OSTEOPATIA

 
Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelin vaivojen asiantuntija. Tärkeimpänä tehtävänä on löytää oikea SYY vaivoihin sekä tunnistaa mahdollisen jatkohoidon tarve. Tämän teemme tarkan HAASTATTELUN ja KLIINISEN TUTKIMUKSEN avulla.
 
 
Näiden pohjalta lähdemme hoitamaan jokaista asiakasta yksilöllisellä hoitosuunnitelmalla.
 
Osteopatiassa nivelongelmia hoidetaan pehmeillä ja rauhallisilla mobilisaatiotekniikoilla kivun lievittämiseksi ja/tai liikelaajuuden palauttamiseksi. Tarvittaessa voidaan suorittaa manipulaatiohoito eli kohdistettu, tarkkarajainen impulssi, joka ohjaa nivelpintoja erilleen toisistaan, kuitenkin niin että pysytään nivelen normaalissa fysiologisessa liikelaajuudessa. Kaikki perustuu tieteelliseen näyttöön.

 

 

MITEN SE HOITO SITTEN EROAA HIERONNASTA?

 
 
Hoitoina käytetään terapeuttisen harjoittelun ohjaamista asiakkaalle mielekkäällä tavalla, nivelten manipulaatioita ja mobilisaatioita sekä erilaisia pehmytkudosten hoitotekniikoita. Mukaan otetaan myös hierontaa jos näemme, että kipu sillä helpottuisi.
 
Tavoitteena on tukea kehosi omaa paranemisprosessia ja päästä kivuista sekä ongelmista eroon.
 
 
 

TYYPILLISET SYYT TULLA OSTEOPAATILLE

 
Olitpa sitten nuori jalkapalloilija kantapääkivun kanssa. Tai polvikipuinen aikuinen. Molempiin saat avun meiltä. Olipa sinulla sitten alaselkäkipua, niskaongelmaa, iskiasvaivaa, polvikipua taikka tenniskyynärpäätä niin näihin me voimme osteopaatteina olla avuksi.
 
 
Lisäksi ortopedisenä osteopaattina osataan tulkita röntgenkuvia.
Joten älä epäröi tuoda niitä mukanasi jos sinulta kuvat löytyvät. Niistä voimme saada arvokasta tietoa hoitoon liittyen.
 
 

Kun valitset hierojaa varmistu, että hän on näyttötutkinnon hyväksytysti suorittanut, Valviran rekisteröimä Koulutettu Hieroja. Linkki Valviran Terhikki-tietokantaan ohessa. https://julkiterhikki.valvira.fi/Default.aspx?lang=fi
Katso esim. Pennanen Nathaniel, hieroja.

Opiskelemme jatkuvasti lisää osataksemme kuunnella kehoasi, ja ymmärtääksemme syy- ja seurausyhteyksiä entistäkin paremmin.

Käytämme hieronnassa ihoasikin helliviä kasviöljyjä aina, kun se on mahdollista.
Allergisille asiakkaille  tarjolla on korkealaatuisia mineraaliöljyjä.

Huolehdimme kehostasi ja ympäristöstämme myös käyttämällä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita.