Tässä työnteon, tentteihin lukemisen, esseiden kirjoittamisen, parisuhde-elämän, työharjoitteluiden ja muun ohella on aikaa näitä artikkeleitakin päivitellä. Ajattelinkin tarinan kertoa tästä vuodesta. Paljon kun on tapahtunut tämän vuoden aikana. Suurimpana tietenkin Kuntohuoltamon kapulanvaihto Pialta Edille. Tämän yhteydessä sovittiin Hilkan saapumisesta Kuntohuoltamolle pääsiäisen tienoilla.

Hilkka olikin jo lähtöä tekemässä kun, yhtäkkiä suunnitelmat muuttuivat. Hänen täytyikin Tanskaan jäädä, mutta onneksi Pia pystyi omissa suunnitelmissaan joustamaan ja siirtämään omaa lähtöä kesäkuun loppuun.

Näin Edillä alkoikin operaatio ”Kuka kaveriksi viereiseen huoneeseen”. Paljon pohdittiin ja hakijoita haastateltiin. Lopulta touko-kesäkuun vaihteessa Edin luokkakaveri Jerry viestitteli ja kyseli mahdollisuudesta päästä tiimiin mukaan. No puistokahvitteluiden jälkeen nimet vaan paperiin ja tulevaisuutta suunnittelemaan. Pakko kyllä sanoa, että on ollut entistä suurempi ilo lähteä aina töihin kun mahtavien asiakkaiden lisäksi on mahtava työkaveri, jonka kanssa kemiat kohtaa ja juttua riittää. Hauskaahan meillä on yhdessä touhuta ja toivottavasti se näkyy myös ulospäin meidän tekemisessämme.

Siinä sitten heinäkuun alussa, loman jälkeen laitettiin paikkoja uusiksi. Ensiksi maalattiin käytävän seinä vastaamaan uutta värimaailmaa ja kiinnitettiin upeat taulut seinään näytille. Seuraavaksi saatiin uusi logo ikkunaan näytille. Logosta mitä suurin kiitos suunnittelijalle ja toteuttajalle JELLUJ:lle!

Loppukesän ja alkusyksyn aikana saatiin vielä eteisen odotustilaa uuteen uskoon ja takahuoneeseen rakennettua pieni jumppatila. Sitä päästykin jo hyödyntämään osteopaattisissa hoidoissa.

Syksyyn tultaessa saatiin parisen viikkoa sitten tiimiin vielä fysioterapeutti Tanja mukaan. Näin on teille enemmän aikoja ja monipuolisempaa osaamista tarjolla.

Nyt vaan tsemppaillaan loppuvuoden pimeydessä eteenpäin ja pyritään hoitamaan teitä mahdollisimman laadukkaasti ja parhaamme mukaan. Samalla kouluhommia viedään eteenpäin ja tuodaan uusia oppeja teidän iloksenne.