Edi ostaa Kuntohuoltamon, Pia muuttaa Pohjanmaalle ja Hilkka palaa takaisin.

Kaikki alkoi rakkaudesta, kuinkas muuten. Tämä Pian rakkaus pohoojalaaseen mieheen osoittautui suuremmaksi kuin työsydämen ääriään myöten täyttänyt rakkaus Kuntohuoltamoon. Niinpä Pian on aika pakata kotinsa ja suunnata kohti lakeuksia maaliskuun 2021 aikana. Ikävä tulee, sekä Kuntohuoltamoa, että monia, monia sen asiakkaita.

Kuntohuoltamon (ja aika paljon Pian mielenrauhankin) kannalta asiat eivät olisi voineet mennä paremmin. Kohta kolme vuotta Kuntohuoltamolla työskennellyt Edi Pennanen ottaa vetovastuun yritystoiminnasta maaliskuun lopulla. Osteopaatiksi opiskeleva Edi saa aisaparikseen tutun Hilkka Matilaisen, joka palaa Tanskasta Kuntohuoltamolle 6.4., pääsiäisen jälkeen. Hilkka on koulutettu hieroja ja tradenomi, joka työskenteli Kuntohuoltamolla v 16-17. Vuoden 18 alussa hän muutti Tanskan Aarhusiin miehensä työn takia. Siellä hän, paitsi opiskeli tanskaa, perusti Frederiksbjerg’s massage hierontayrityksen, ja pitää vastaanottoa kotonaan. Hilkka on todella innoissaan mahdollisuudesta palata Kuntohuoltamon mukavien asiakkaiden pariin

Käytännössä tuleva vaihdos näkyy jo nyt siinä, että lahja- ja sarjakorttien myyntiä siirretään Edille jo ennen joulua. Kuten ennenkin, kortit käyvät kummallekin hierojalle. Jos haluat käyttää Pialta ostetun lahja- tai sarjakortin Pialla, pyydämme tekemään sen ennen maaliskuun 2021 puoliväliä. Pialta ostetut kortit ovat luonnollisesti voimassa kortin voimassaoloajan myös Edillä ja Hilkalla, vaikka Pia olisikin jo ehtinyt poistua vahvuudesta.

Edin suunnitelmista tulevan suhteen kuulet lisää myöhemmin.

Olet sydämellisesti tervetullut plintillemme.

Lämmöllä,
Edi, Pia ja Hilkka